FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord streept drie kandidaat-trainers al door’

Volgens Arno Vermeulen heeft Feyenoord al drie kandidaat-trainers van haar lijstje gehaald. Louis van Gaal is nadrukkelijk genoemd als mogelijke nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. Hij werd vóór Advocaat zelfs genoemd als favoriete optie van technisch directeur Martin van Geel, maar Vermeulen zegt in Studio Voetbal dat de oud-bondscoach van Oranje naar eigen zeggen niet is benaderd en daarmee lijkt zijn kandidatuur niet aan de orde.

Ook de namen van Phillip Cocu en Henk Fraser kunnen volgens Vermeulen worden doorgestreept. Feyenoord zou hem ‘niet zien zitten’ als opvolger van Van Bronckhorst. Fraser is op zijn beurt populair in Rotterdam-Zuid, mede vanwege een moeilijk verleden met Stanley Brard uit het verleden.

Het is overigens niet uitgesloten dat Advocaat in later stadium toch weer in beeld komt bij Feyenoord. Op dit moment zou de Utrecht-trainer geen tweede gesprek willen, maar beide partijen hebben de deur nog op een kier staan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *