FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

TELEGRAAF: ‘Feyenoord moet zich gaan melden voor deze coach’

Volgens de Telegraaf zou Feyenoord er goed aan doen om Alfred Schreuder aan te trekken als nieuwe hoofdtrainer. Schreuder is op dit moment assistent-trainer bij Ajax. Hij kreeg onlangs nog een aanbieding van de Duitse topclub RB Leipzig, dat zelfs bereid was om één miljoen euro voor hem te betalen. Ajax besloot de Duitsers te de deur te wijzen, terwijl Schreuder het naar verluidt best zag zitten om in Leipzig aan de slag te gaan. Journalist Valentijn Driessen oppert nu in zijn column dat Feyenoord het zou moeten proberen bij Schreuder.

“Hij is afkomstig uit de Feyenoord-jeugd, speelde in twee periodes als prof bij de club en heeft een goede naam als trainer en wordt intern vaak als de baas van het trainingsveld gezien”, aldus Driessen. “Is Schreuder de beoogde opvolger van Erik ten Hag als de Tukker dit seizoen geen prijs wint? Iedere club die ‘nee’ zegt tegen een afkoopsom van een miljoen euro van RB Leipzig voor een assistent-trainer, denkt dat zo iemand meer kan dan tweede viool spelen. Schreuder kwam trouwens op voorspraak van directeur Marc Overmars en niet op verzoek van Ten Hag als assistent naar Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *