FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VERRASSEND! ‘Geniaal plannetje met Van Persie tegen Ajax’

Morgen staat de kraker tussen Feyenoord en Ajax op het programma voor een plaats in de finale van de KNVB Beker. Nicolai Jorgensen speelde zondag tegen PSV een erg sterke wedstrijd en kan daarom Giovanni van Bronckhorst het maken om hem te passeren voor deze wedstrijd?

Verslaggever en commentator Koert Westerman vindt van niet. Hij komt dan ook met een opvallende, nieuwe suggestie: “Jörgensen laat je zeker staan, maar Van Persie stel je óók op. Ik denk dat ik een geniaal plan zou verzinnen, en Van Persie eenmalig verzoeken de linksbuiten-positie te bezetten. Met alle mogelijkheden van naar binnen komen van dien. In plaats van Sam Larsson.”

WOENSDAG FEYENOORD – AJAX!! KRIJG MAAR LIEFST 40KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Collega Hugo Borst stelt dat hij Van Persie dan liever aan de andere kant, op rechtsbuiten, zou zetten. “Dat kan niet. Daar is Berghuis soeverein. Dat vond ik weer de man van de wedstrijd, maar goed”, aldus Westerman tot slot. in de aflevering van Betweters.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *