Ajax-Rots heeft duidelijke boodschap voor Feyenoord

Vanavond staat de kraker tussen Feyenoord en Ajax op het programma. De Amsterdammers hebben wat goed te maken na het 6-2 verlies van een tijdje terug. Na die wedstrijd was Matthijs de Ligt woedend.

In het Algemeen Dagblad zegt hij nu: “Ja, ik was echt boos en teleurgesteld. Zo vlak na de wedstrijd komen de emoties er dan uit. Dan reageer je op gevoel. Het was gewoon schandalig.” De Ligt heeft een duidelijke boodschap voor Feyenoord: “De wonden zijn wel een beetje geheeld. Maar natuurlijk zijn de revanchegevoelens nog volop aanwezig. Ik weet zeker dat het niet nóg een keer gaat gebeuren. De eerste twintig minuten speelden we toen eigenlijk wel prima, maar daarna werd het een complete offday.”

WOENSDAG FEYENOORD – AJAX!! KRIJG MAAR LIEFST 40KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

De 6-2 heeft nog wel eventjes nagesudderd in de spelersgroep van Ajax… “Kijk, we moesten toen door. Zoals we eerder in het seizoen na een tegenslag óók door zijn gegaan. Het plezier in de groep is weer terug. Na de wedstrijd tegen Real Madrid is ook de schwung weer aanwezig. Of die weg was? Natuurlijk niet helemaal, maar die 6-2 nederlaag doet wel wat met een selectie. Na zo’n afstraffing zit je natuurlijk in een mentaal dipje.”

In de regel staat de beker wat lager op het prioriteitenlijstje van de Amsterdammers. Maar voelt De Ligt dat ook zo? “Nee, eigenlijk niet. Veel jongens uit onze selectie hebben nog nooit een bekerfinale gespeeld. Ik ook niet. Wij zijn het aan onze stand verplicht om die finale te halen. Deze wedstrijd en ook de finale in de Kuip zijn geweldige ervaringen. Zo zien we het ook.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!