FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord vreest ernstige straf door eigen supporters

Feyenoord heeft de eigen fans verzocht om vanavond geen vuurwerk te gaan afsteken tijdens de Klassieker in de KNVB Beker. Ze vrezen namelijk dan een ernstige straf.

Feyenoord schrijft zich ‘ernstig zorgen’ te maken over de mogelijke consequenties’. “Omdat de noodkreten van de club richting afstekers van vuurwerk niet aan lijken te komen, is Feyenoord dan ook genoodzaakt om extra maatregelen te nemen bij De Klassieker van woensdagavond.”

WOENSDAG FEYENOORD – AJAX!! KRIJG MAAR LIEFST 40KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

De club vervolgt: “Feyenoord is nog in afwachting van de uitspraak van de tuchtcommissie over het schikkingsvoorstel dat de club op 6 februari ontving van de aanklager betaald voetbal. Dat schikkingsvoorstel houdt in dat bij de wedstrijd Feyenoord – Willem II vak S leeg moet blijven en seizoenkaarthouders van dat vak het stadion niet mogen betreden. Ook hangt Feyenoord een geldboete van 15.000 euro boven het hoofd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *