FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jaap Stam reageert op geruchten over trainerschap bij Feyenoord

Jaap Stam wordt de laatste tijd gelinkt aan Feyenoord. Zou hij zelf open staan voor een overgang? Ergens vindt de coach dat wel een eer.

In een interview met De Telegraaf vertelt hij: “Ik ben daar nu niet mee bezig. Al kun je wel zeggen dat het mooi is als ze je naam noemen. Laat duidelijk zijn: bij mij is alles erop gericht om het maximale uit PEC te halen. Er ligt namelijk nogal een flinke taak.” Stam sluit niet uit dat hij in de toekomst een stap wil zetten. “Iedereen heeft ambities. Je wilt naar een bepaald niveau toe en dan is het afwachten waar je de kans krijgt in de top van Nederland.”

VANAVOND BARCA – REAL!! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BARCA WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Het is overigens niet voor het eerst dat hij aan een overstap naar de Rotterdamse Kuip wordt gelinkt. In 1996 gebeurde hem dat al, toen hij nog een actieve profvoetballer was. “Toen ik bij Willem II zat, ben ik naar PSV gegaan. Maar ik kon ook naar Feyenoord, dat interesse had. Je maakt keuzes om bepaalde beweegredenen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *