FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft beslissing over toekomst Martin van Geel al genomen’

De toekomst voor Martin van Geel binnen Feyenoord is al duidelijk. Dit weet Hugo Borst te melden in het programma de Eretribune.

De TD mag ‘gewoon’ blijven, claimt Borst te weten in het FOX Sports-programma De Eretribune. “Hij heeft het goed gedaan. Hij heeft de titel gewonnen, meerdere bekers. Het probleem van Feyenoord is dat als je iemand daar neer zet hij weinig geld tot zijn beschikking heeft. Hij moet dan ontzettend creatief zijn of de beschikking hebben over een geweldige jeugdopleiding”, aldus Borst.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

“Wat er nu bij Feyenoord uit de jeugd komt is matigjes. Daar gaan ze het volgend jaar niet mee redden. Je moet enorm goed gaan scouten.” Kees Kwakman stelt dat Ted van Leeuwen (technisch directeur van FC Twente) een goede nieuwe directeur voor Feyenoord zou kunnen zijn. “Ik heb die naam ook gehoord. Ik vond het niet zo gek”, reageert Borst erop”, maar het gaat niet gebeuren. Ik heb ze bij Feyenoord gesproken. Zij gaan door met Martin van Geel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *