FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord heeft heldere boodschap voor Dirk Kuyt

Dirk Kuyt zal ooit hoofdtrainer worden van Feyenoord, Dat is de verwachting van velen. Ook van de directeur Jan de Jong. Hij ziet de publiekslieveling ook in die functie op termijn acteren. Maar volgens de Jong is er geen specifiek plan om hem over een paar jaar naar voren te schuiven.

“Het staat in de sterren geschreven dat Kuyt op een dag trainer van Feyenoord wordt”, beaamde De Jong in Studio Voetbal. “Maar als je nu een trainer aanstelt die straks heel succesvol is, ga je niet na een jaar zeggen dat hij weg moet omdat zijn opvolger klaarstaat. We gaan ervan uit dat de nieuwe trainer het goed doet en dat er geen aanleiding is om na een jaar al afscheid te nemen.”

MORGEN REAL MADRID – AJAX! KRIJG MAAR LIEFST 70KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER AJAX DEZE POT WEET TE WINNEN!! (WOW WOW WOW!!!) !!!

DIT IS ONGEKEND!!

De Feyenoord-directeur ontkende zondagavond dat Martin van Geel, de technisch directeur, op de schopstoel zit. “Het is de vraag of Martin ook bij ons zo onder druk staat. Het is niet zo dat hij heilig is, we zijn intern kritisch op elkaar, maar naar buiten toe zijn we een team. Martin is een vechter, hij wil het ongelijk bewijzen. En die kans krijgt hij van ons.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *