DEFINITIEF: Jaap Stam nieuwe trainer Feyenoord, Rotterdammers betalen stevig voor hem

De kogel is door de kerk. Jaap Stam staat volgend seizoen aan het roer bij Feyenoord. Hij volgt Giovanni van Bronckhorst op die aan het einde van het seizoen vertrekt. Stam staat nu nog onder contract bij PEC Zwolle waar hij pas enkele maanden de trainer is.

“Het past niet bij een club als PEC om een trainer met de ambities van Jaap aan zijn contract te houden”, legt directeur Gerard Nijkamp uit aan RTV Oost. “We vinden het natuurlijk erg jammer. We werken uitstekend samen en dat wilden we voortzetten, maar hij is ook een trainer met veel ambities en dit is natuurlijk een mooie uitdaging voor hem.”

VANAVOND GRATIS WEDDEN OP DE CHAMPIONS LEAGUE? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

In de verbintenis van Stam zat een clausule voor wanneer een club uit de Eredivisie top drie aan zou gaan kloppen. dat vergemakkelijkte de gang van zaken voor Stam en Feyenoord flink. “We ontvangen dus een transfersom voor hem. Hoe hoog gaan we niet zeggen. Maar als we dan in deze zaak ergens tevreden over moeten zijn, dan is dat het wel”, benadrukt Nijkamp.

En wie wordt dan de opvolger van Stam in Zwolle? “Daar is het nu nog te vroeg voor, maar we zijn natuurlijk wel bezig met een lijst. Nu blijkt maar weer eens hoe snel het kan gaan in de voetballerij.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!