FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Leonid Slutsky looft Feyenoord-uitblinker: “Grote verrassing dit jaar”

Vandaag spelen Vitesse en Feyenoord tegen elkaar. Leonid Slutsky is onder de indruk van één speler van de Rotterdammers. Namelijk Robin van Persie.

“Voor mij is het echt een topspeler. Hij is een grote verrassing dit jaar. Ik vind daarom ook dat hij te vroeg heeft besloten om te stoppen met voetbal, hij kan nog altijd door in mijn ogen”, zegt de Rus over Van Persie (35), in gesprek met Omroep Gelderland.

VANDAAG MAN UNITED – ARSENAL! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER JE INZET TERUG WANNEER UNITED DEZE POT WEET TE WINNEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Hij zag de Zilveren Vos al regelmatig aan het werk. “Ik was er ook nog bij op de tribune tegen Emmen. Daar scoorde Van Persie een hattrick, dat was een geweldige wedstrijd van hem. Maar hij scoort in bijna elke wedstrijd. Ik denk dat hij de meest gevaarlijke aanvaller is in de eredivisie. Zijn ervaring is top, het afwerken is goed. Zijn vrije trappen zijn goed en hij weet waar hij moet staan in het strafschopgebied. Van Persie is gewoon van een ander niveau.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *