FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet verwachtingspatroon verlagen voor Jaap Stam’

Jaap Stam is volgend seizoen de eindverantwoordelijke bij Feyenoord. Sjoerd Moussou vindt de selectieprocedure nogal opvallend te noemen.

“Niet per se negatief, maar je vraagt je af hoe is die selectieprocedure gegaan. Feyenoord heeft ook nog geen idee”, vertelt de AD-journalist in Natafelen. “Als wij een lijstje Feyenoord trainers gaan maken waarbij ervaring het belangrijkste is dan kom je tot een lijstje waarvan een aantal niet te halen valt. Als je dan uit komt bij Stam is dat wel raar.”

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!!! KRIJG MAAR LIEFST 50EURO OM TE VOETBALWEDDEN BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Ook VI-journalist Freek Jansen heeft bedenkingen bij deze situatie. “Als Stam bij PEC Zwolle zwak gestart was, waren ze dan nog steeds bij Stam uitgekomen.” Mossou durft er zelfs nog een schepje bovenop te doen. “PEC is nog niet veilig. Stel dat ze degraderen, wat heb je dan binnen gehaald.”

Kenneth Perez heeft advies voor Feyenoord: “Wat kan helpen voor Jaap Stam is als het verwachtingspatroon ietsje bijgesteld wordt. Feyenoord moet zeggen: we spelen voor de derde plek en of we in de beker ver kunnen komen. Als je gaat zeggen dat je tot mei mee wil doen om het kampioenschap, dan gaat het voor elke trainer heel lastig worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *