FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Veronica Inside fileert Feyenoord-elftal: “Dat kwam echt door die jongen”

Feyenoord speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen Vitesse. Pluspuntje was het spel van middenvelder Orkun Kökcü. Derksen en Van der Gijp zijn onder de indruk van zijn spel.

“Clasie neemt de bal drie keer aan, Vilhena gaat lopen, deze speelt hem in een keer verder. Vilhena, ja die denkt dat ie handelingssnelheid heeft omdat-ie hard kan lopen”, zo laat Derksen weten in Veronica Inside. René van der Gijp wijst daarom naar Kökcü: “Die zou ik er in laten staan, ze hadden echt met 2, 3-0 voor moeten staan en dat kwam echt door die jongen.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Over Southampton-huurling Clasie is Derksen duidelijk: “Als ze niet met Clasie door gaan, zou ik Vilhena op zijn plek laten zetten. Clasie voegt ook weinig toe, doet heel interessant, maar heeft alleen tegen PSV goed gespeeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *