FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet Arjen Robben naar de Kuip halen’

Sinclair Bischop verslaggever van RTV Rijnmond vindt dat Feyenoord een poging moet wagen om Arjen Robben naar de Kuip te halen. De vleugelflitser vertrekt aan het einde van het seizoen bij Bayern Munchen en heeft nog geen andere club.

Bij de voetbalpodcast van RTV Rijnmond deelt Bischop zijn gedachtengang. “Ik zat ook nog ergens aan te denken… We weten allemaal dat Arjen Robben een halfjaar geleden bekend heeft gemaakt dat hij weggaat bij Bayern München en dat hij eventueel terug wil naar Nederland.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

“Hij werd heel snel gelinkt aan FC Groningen en PSV, maar hij heeft ook met Jaap Stam gewerkt, zowel bij Oranje als bij PSV. Dat zou in ieder geval een belletje waard zijn… Een ervaren speler gaat weg (Robin van Persie, red.), dus ik zou Robben in ieder geval benaderen. Ik denk dat hij ‘nee’ gaat zeggen, maar waag in ieder geval een telefoontje”, luidt het advies van Bischop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *