FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe Feyenoord-stadion loopt wéér vertraging op

Het beoogde nieuwe stadion van Feyenoord heeft weer vertraging opgelopen. Naar verluidt met weer een extra jaar. Het niewue onderkomen moet nu in 2024 gereed zijn.

Het doel was aanvankelijk om in de zomer van 2023 naar het nieuwe stadion te verhuizen. “De deuren van het stadion kunnen in juni 2024 open, zodat Feyenoord er vanaf het seizoen 2024-2025 kan spelen”, stelt projectdirecteur Frank Keizer tegenover het AD.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

In de zomer van 2020 had de eerste paal geslagen moeten worden, maar dat is nu verschoven naar april 2021. De financiële planning blijft daarentegen wel intact. Het AD schrijft: “De plannenmakers hebben nu een jaar meer de tijd om het megaproject – totale investering 444 miljoen euro – rond te krijgen. Dat betekent wel dat er extra budget in de huidige Kuip gestoken moet worden – het onderhoud alleen al kost jaarlijks anderhalf miljoen euro – en zullen de inkomsten uit het nieuwe stadion óók pas later binnen vloeien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *