FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV en Feyenoord strijden om dezelfde speler uit de Eredivisie’

Zowel PSV als Feyenoord hebben hun pijlen gericht op dezelfde speler. Volgens The Daily Mail gaat het om Daniel Crowley die dit seizoen furore maakt bij Willem II.

De technisch vaardige middenvelder begon zijn carriere bij Arsenal maar wist daar nooit door te breken. Dit seizoen is hij een van de motoren achter het succes van de Tilburgers, die het in de finale van de KNVB-beker opneemt tegen Ajax. De bovengenoemde bron weet dat dat Feyenoord en PSV niet ontgaan is, beide clubs zouden Crowley uitvoerig gescout hebben en willen klaarblijkelijk spijkers met koppen slaan.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

De voetballer in kwestie heeft nog een contract in het Koning Willem II Stadion tot medio 2020 en dat betekent vermoedelijk dat hij wel verkocht moet worden. Volgens de website Transfermarkt is Crowley momenteel 1,75 miljoen euro waard, een bedrag dat zowel de Eindhovenaren als de Rotterdammers vrij gemakkelijk op tafel kunnen leggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *