FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Burger Rotterdam gaat stemmen over steun Feyenoord-stadion’

De goederen rondon het nieuwe Feyenoord-city blijven aanhouden in Rotterdam. Twee voormalig raadsleden en een voormalig SP-fractievoorzitter willen namelijk een stedelijk referendum organiseren.

RTV Rijnmond schrijft: “Voormalig SP-fractievoorzitter Leo de Kleijn, oud D66-raadslid Jos Verveen en oud Leefbaar Rotterdam-raadslid Dries Mosch willen een stedelijk referendum over Feyenoord City. Zij willen dat de Rotterdamse burger beslist of het verantwoord is dat de gemeente vele miljoenen investeert in het nieuwe Feyenoord-stadion.”

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Het medium voegt toe: “Op dit moment bedraagt het overheidsaandeelhouderschap in Feyenoord City 40 miljoen. Daarnaast reserveert de gemeente 35 miljoen voor de infrastructuur rondom het nieuwe stadion en koopt het de bouwgrond op. Met laatstgenoemde is een bedrag van 60 miljoen gemoeid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *