FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt nieuwe technisch directeur van Feyenoord’

Martin van Geel stopt aan het einde van het seizoen met zijn werkzaamheden als technisch directeur van Feyenoord. Volgens analist Arno Vermeulen zou het een goede zaak zijn als Dirk Kuyt zijn taken gaat overnemen.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Hij zou de oud-voetballer verkiezen boven kandidaten als Henk van Stee, Joris Mathijsen, Max Huiberts en Ted van Leeuwen. Bij de NOS vertelt hij: “De belangrijkste eigenschap van een technisch directeur lijkt mij het hebben van een netwerk of de kans om die op te bouwen. Dan helpt het waanzinnig als je een wereldwijd bekende speler bent geweest. Kijk maar naar Marc Overmars en Edwin van der Sar bij Ajax.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *