FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Er is wel iets meer aan de hand met Martin van Geel’

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen denkt dat er de afgelopen weken iets is gebeurt tussen Martin van Geel en Feyenoord. De TD liet onlangs weten aan het einde van het seizoen te zullen stoppen met zijn functie.

“Ik heb veertien dagen geleden met hem gezeten. Toen was hij heel gezond en ontzettend strijdbaar. Blijkbaar is er in de tussentijds toch iets gebeurd”, stelt Driessen in Veronica Inside. Bedreigingen door supporters sluit hij niet uit. “Ze doen het wel op zo’n manier dat ze niet te pakken zijn. Moet je aangifte doen als er drie mensen door je tuin lopen? Dat is gewoon intimidatie. Ik heb wat belletjes gedaan en gehoord dat er wel wat meer aan de hand is met Van Geel.”

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Clubwatcher Martijn Krabbendam zoekt het niet in die richting. De VI-journalist denkt dat Toon van Bodegom zijn macht als voorzitter van de raad van commissarissen heeft benut. “Hij heeft gewoon ingegrepen. Hij heeft met mensen binnen de club gesproken. Dat is gewoon de reden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *