FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft lijstje met deze drie kandidaten als opvolger Martin van Geel’

Vorige week liet Martin van Geel weten dat hij aan het einde van het seizoen stopt met zijn werkzaamheden als technisch directeur bij Feyenoord. De Rotterdammers moeten dus opzoek naar een opvolger en hebben daar drie namen voor in het hoofd. Dat weet Kees Jansma te melden in het programma Studio Voetbal.

Jansma stelt dat Ferry de Haan (Excelsior), Joris Mathijsen (Willem II) en Jordy Zuidam (FC Utrecht) sowieso op de lijst staan bij Feyenoord. De journalist sluit niet uit dat er meer kandidaten zijn, maar in zijn ogen is het niet logisch dat Dirk Kuyt daar eentje van is gelet op zijn gebrek aan ervaring.

Arno Vermeulen acht Kuyt wél geschikt voor deze rol bij Feyenoord, maar Jansma noemt dat ‘heel raar’ en verwacht ‘een naam’ in De Kuip. Max Huiberts (AZ) en Marcel Brands (Everton) circuleren eveneens, al lijken deze twee onhaalbaar. Ook Earnest Stewart zou een optie kunnen zijn.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *