FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spelersgroep Feyenoord is één speler helemaal zat’

Het gaat Feyenoord dit seizoen niet voor de wind. Gisteren speelde Feyenoord zonder de gepasseerde Steven Berghuis wegens een incident op de training maar volgens Bart Nolles speelt er een stuk meer.

“Een vechtpartij op de training dat gebeurt natuurlijk veel vaker, maar voor Van Bronckhorst was het een optelsom”, stelt Nolles namens VTBL. “De relatie tussen Berghuis en de selectie en ook trainer Van Bronckhorst is gewoon niet optimaal. Het akkefietje deze week op de training was de druppel en Van Bronckhorst heeft gewoon gezegd: ‘Nu ben ik er klaar mee’.”

Volgens Humberto Tan zit Berghuis niet lekker in zijn vel. Nolles beaamt dat de sportieve malaise vat heeft gekregen op de buitenspeler. “Berghuis is dan iemand die zijn kont tegen de krik gooit en kritischer is ten opzichte van de rest. Dat begint spelers en de trainer steeds meer te irriteren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *