FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Transferadvies voor Feyenoord: ‘Die loopt daar niet in de weg’

Afgelopen weekend won Feyenoord met 0-3 van VVV Venlo. Toch is er één speler die niet zo goed uit de verf komt en dat is huurling Cuco Martina. “Als je nou als Feyenoord een rechtsback hebt die er niet zo veel van kan, dan neem je er nog één die nog slechter is!”, schatert René van der Gijp in Veronica Inside. Valentijn Driessen begrijpt er ook niets van. “Hij heeft bij al z’n clubs op de bank gezeten.”

Formule1
Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Hans Kraay jr. adviseert Kingsley Ehizibue van PEC Zwolle als opvolger. “Die loopt bij Feyenoord niet in de weg. Hij kon een paar miljoen per jaar gaan verdienen bij Genoa, maar het gevoel was niet goed.” Van der Gijp zag hem een assist afleveren tegen Fortuna Sittard. “Dumfries zie ik niet zo’n voorzet geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *