FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Van Bronckhorst zal hiervan last ondervinden in de rest van zijn carrière’

Het voorval tussen Giovanni van Bronckhorst en Steven Berghuis kan de oefenmeester nog wel is duur komen te staan. Hij vertelde namelijk een ‘leugentje om bestwil’ over wat de reden was waarom Berghuis was gepasseerd. Dat stelt Telegraaf-columnist Ton Boot.

“De toch sympathieke Giovanni van Bronckhorst komt heel slecht uit deze affaire. Vertrouwen is de basis van elke relatie in een team, organisatie of samenleving. Eerlijkheid en duidelijkheid (transparantie) zijn de belangrijkste componenten van vertrouwen, met die twee factoren mag en hoeft niet geschipperd worden”, schrijft Boot.

“De vertrouwensrelatie is ernstig verstoord naar spelers, publiek en pers toe. Giovanni zal hiervan last ondervinden in de rest van zijn carrière. Wanneer liegt hij en wanneer niet?”

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *