FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Forse stijging prijs seizoenkaarten bij verhuizing Feyenoord naar nieuw stadion’

Wanneer Feyenoord zal verhuizen naar een nieuw onderkomen heeft dat consequenties voor de prijs van de seizoenskaarten. Ze zullen dan namelijk fors gaan stijgen.Dat heeft Jos Verveen, voormalig raadslid van de gemeente Rotterdam, gepubliceerd via Twitter. Bij een nieuw stadion zal de gemiddelde seizoenkaart in het seizoen 2024/2025 395 euro moeten gaan kosten. Naar verwachting zal dit bij Ajax en PSV gemiddeld 360 euro zijn.

Uit onderzoek van de International Stadia Group zou zijn gebleken dat de meeste seizoenkaarthouders ook in het nieuwe stadion een seizoenkaart zullen nemen. De prijsstelling is volgens ISG dan ook reëel. Op basis van dit rapport zou Feyenoord jaarlijks ongeveer 2 miljoen euro meer uit de opbrengsten halen van de seizoenkaarten als dat nu het geval is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *