FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord staat met beloftenteam voor de vrouwen’

Feyenoord start met een belofteteam voor de vrouwen. Dit meldt de club via haar digitale huis. Dit gaat gebeuren vanaf het volgende seizoen. Ze gaan uitkomen in de beloftencompetitie van de KNVB, waarmee het totaal aantal teams in die competitie op acht komt.

‘Dat we aankomend seizoen kunnen starten met een Vrouwen Beloftenteam is geweldig en weer een mooie stap voor het vrouwenvoetbal binnen Feyenoord,’ zegt Manon Melis, coördinator meidenvoetbal bij Feyenoord.

‘We zijn twee seizoenen geleden gestart met Onder 13 en Onder 15 en hebben dit vorig jaar met Onder 17 al kunnen uitbreiden naar drie teams,’ vervolgt Melis. ‘Het is mooi dat we onze jeugdspeelsters nu weer een nieuw perspectief en een volgende stap kunnen bieden door te starten met de beloften.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *