FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

John Guidetti heeft boodschap voor alle Feyenoorders

Robin van Persie stopt aan het einde van het seizoen met het spelen van profvoetbal en de kans is ook aanwezig dat Nicolai Jorgensen een transfer gaat maken. Misschien is het voor de Rotterdammers de hoogste tijd om eens te bellen met John Guidetti. Voormalig scherpschutter in de Kuip.

De Zweedse spits maakte in het seizoen 2011-2012 indruk in Rotterdam, onder meer dankzij een hattrick tegen aartsrivaal Ajax. Na dat seizoen keerde hij terug naar Manchester City om vervolgens allerlei clubs aan te doen.

Tegenwoordig komt Guidetti uit voor Deportivo Alavés, waar hij pas één doelpunt maakte dit seizoen. Geen indrukwekkend moyenne, maar de videoboodschap van ELF Voetbal zal ongetwijfeld een aantal Feyenoord-harten sneller doen slaan. Hij flirt namelijk met een terugkeer op het oude nest…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *