FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam weet wie hij in de spits wilt volgend jaar bij Feyenoord’

Jaap Stam staat volgend jaar aan het roer bij Feyenoord. Hij heeft al een idee welke spits hij wil opstellen. Hij is een fan van de fysieke sterke spits Nicolai Jorgensen die op dit moment niet altijd speelt vanwege de aanwezigheid van Robin van Persie. Stam hoopt dan ook dat hij volgend jaar nog actief is in de Kuip.

Jörgensen zelf is in ieder geval lyrisch over De Rots van Kampen. “Stam is een legende, voor iedere Deense voetballiefhebber. Vooral omdat ze in Denemarken allemaal willen voetballen zoals hij deed. Als speler was hij een viking. Keihard en tegelijkertijd een goede voetballer. Jaap was niet alleen een goede verdediger. Hij wist ook goed wat hij met een bal wilde doen. Voor Feyenoord is hij een goede keuze”, aldus Jörgensen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *