Feyenoord gaat samenwerking aan met Hoang Anh Gia Lai FC

Feyenoord is een samenwerkingsverband gestart met de Vietnamese club Hoang Anh Gia Lai FC. Dit medlt de club via haar digitale huis.

Men maakt bekend: “Feyenoord en Hoang Anh Gia Lai FC hebben een eerste stap gezet op weg naar een samenwerking op het gebied van talent- en coachingontwikkeling. Als onderdeel van een door premier Mark Rutte en minister Cora van Nieuwenhuizen geleide handelsmissie naar Vietnam werd daartoe afgelopen week in Ho Chi Minh-stad door beide clubs een letter of intent ondertekend. De bedoeling is dat Feyenoord haar knowhow en methodologie zal delen met de Vietnamese club. Daarnaast zullen Vietnamese teams, spelers en coaches naar Nederland reizen om ervaring op te doen.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!