FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jordy Clasie neemt beslissing en hakt belangrijke knoop door’

Jordy Clasie heeft een beslissing over zijn toekomst genomen. De controlerende mddenvelder heeft namelijk geen trek meer om na dit seizoen terug te keren bij Southampton.

Clasie heeft nog een contractjaar te gaan bij Southampton, maar sinds medio 2015 speelde hij ‘slechts’ 49 officiële wedstrijden voor de Premier League-club. De middenvelder werd vorig seizoen al uitgeleend aan Club Brugge en leverde vorig jaar zomer salaris in om een terugkeer bij Feyenoord mogelijk te maken.

De 27-jarige Clasie had eerder dit seizoen een duidelijke voorkeur voor een langer verblijf bij Feyenoord. Geheel onomstreden is hij echter niet dit seizoen en daar kwam vorige week ook nog eens een aanvaring met trainer Giovanni van Bronckhorst bovenop. Het is dan ook twijfelachtig of de clubleiding een eventuele transfersom aan hem gaat besteden.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *