FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt legt contact om Ryan Babel te verleiden tot transfer’

De Turkse grootmachten Fenerbahce en Galatasaray hopen beide om deze zomer uit te pakken met de komst van Ryan Babel. En de eerstgenoemde club wil Dirk Kuyt inzetten op dit te bewerkstelligen.

Kuyt speelde jaren voor Fenerbahçe en heeft van de clubleiding het verzoek gekregen om Babel warm te maken voor een transfer naar de club. Er zou al contact zijn geweest tussen beide Nederlanders. Zaterdag konden we al in de Turkse media lezen dat de Fulham-aanvaller minimaal 2,5 miljoen euro plus een miljoenenbedrag aan tekengeld kan verdienen.

Fenerbahçe zou financieel desnoods hoger willen gaan om Babel te verleiden tot een zomertransfer. De Turkse topclub staat er financieel weliswaar niet lekker voor, maar ziet voldoende ruimte om de Oranje-international voor de neus van Galatasaray weg te kapen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *