FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Giovanni van Bronckhorst ‘misschien in andere rol terug bij Feyenoord’

Giovanni van Bronckhorst is bij Feyenoord bezig aan zijn laatste weken als trainer. Aan het einde van het seizoen zal hij stoppen en het is nog niet bekend waar zijn toekomst ligt.

“Daar ben ik nog niet echt mee bezig. Natuurlijk komt het wel dichterbij, maar uiteindelijk zal ik me focussen op de eerste volgende wedstrijd. Een jaar niks doen is een mogelijkheid, maar nog niet zeker”, vertelt Van Bronckhorst vandaag, geciteerd door RTV Rijnmond.

Een tweede periode in De Kuip in de toekomst sluit hij niet uit. “De deur zal nooit helemaal dicht zijn voor mij bij Feyenoord. Misschien ooit in een andere rol terugkeren, maar er zijn geen plannen”, benadrukt hij tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *