FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Jordi Cruijff als nieuwe technisch directeur’

Feyenoord ziet in Jordi Cruijff een goede opvolger van Martin van Geel als technisch directeur. Hij vertrekt aan het einde van het seizoen uit Rotterdam Zuid. Cruijff is momenteel werkzaam in China bij Chongqing Dangdai Lifan.

Ook de naam van Ferry de Haan (Excelsior) circuleert. ”We hebben De Haan gebeld, die zei dat hij absoluut nog niet benaderd is. Dat geloven we ook op zijn blauwe ogen”, stelt Bischop namens RTV Rijnmond. “Cruijff is een intrigerende gedachte. Als hij komt, wil hij waarschijnlijk wel een volle portemonnee hebben. En dan zullen er toezeggingen moeten zijn.”

Joris Mathijsen van Willem II gaat Martin van Geel in ieder geval niet opvolgen. “Hij gaf aan dat hij op dit moment nog niet naar Feyenoord wilde komen. Misschien over een paar jaar, maar hij voelt zich er nog niet klaar voor.” Ook Jordy Zuidam van FC Utrecht lijkt het niet te worden. ”Ik had begrepen dat hij wel op de lijst stond, maar nog niet benaderd was.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *