FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord liep al vijf keer mis in het halen van een nieuwe technisch directeur’

Feyenoord heeft voor het volgende seizoen nog steeds geen nieuwe technisch directeur. Martin van Geel stopt ermee en dus zijn de Rotterdammers hard opzoek naar een opvolger. Verschillende namen passeerden in de afgelopen tijd de revue en De Telegraaf weet te melden dat de club al vijf keer nul op het rekest heeft gekregen van in zijn ogen geschikte kandidaten.

De ochtendkrant noemt KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma en technisch directeur Max Huiberts van AZ als de twee ‘grootste namen’ die hebben laten weten geen heil te zien in een overstap naar De Kuip. Alternatieven Joris Mathijsen (technisch directeur van Willem II), Ferry de Haan (algemeen directeur van stadsgenoot Excelsior) en Earnest Stewart (technisch directeur bij de Amerikaanse voetbalbond) zouden eveneens geen haalbare kaart zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *