FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet deze zomer Eredivisie-smaakmaker oppikken’

Als het aan Hans Kraay jr. ligt dan moet Feyenoord deze zomer proberen om Nasser el Khayati los te weken bij ADO Den Haag. De sterspeler van ADO heeft meermaals aangegeven dat hij Feyenoord een hele mooie club vindt, en zou zeker openstaan voor een transfer komende zomer naar Rotterdam.

Na het bekijken van een compilatie met hoogtepunten van El Khayati zegt Kraay jr in De Tafel van Kees op FOX Sports: “Als Feyenoord jou niet heel snel haalt, ga ik met jou met die band heel Europa door, de zandbak gaan we af en we gaan tekenen.” Waarop de technicus reageert: “Ik heb altijd gezegd dat ik liever een sportieve stap maak.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *