FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil met Ghanees eerste zomeraankoop presenteren’

Feyenoord wil zich deze zomer gaan versterken met de 23-jarige Nana Ampomah. Hij komt uit in Belgie voor Waasland-Beveren. Dit weet het medium Kuiptalk te melden.

Ampomah is linksbuiten van beroep. Het voorbije seizoen kwam de vleugelaanvaller tot dertig wedstrijden voor de Belgische club, waarin hij acht doelpunten en zeven assists produceerde. Daarmee zou hij de interesse van Feyenoord hebben gewekt.

Ook Club Brugge en FC Antwerp worden eveneens genoemd als kandidaten om Ampomah over te nemen. Zijn contract bij Waasland-Beveren loopt nog twee jaar door en dus zal Feyenoord een transfersom moeten betalen om hem over te nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *