FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nicolai Jorgensen duidelijk over zijn toekomst bij Feyenoord

De afgelopen periode werd Nicolai Jorgensen meerdere malen gelinkt aan een vertrek bij Feyenoord. Maar de Deense spits is helemaal niet bezig met een vertrek bij de Stadionclub.

In januari 2018 weigerde Feyenoord om Jörgensen voor een fors bedrag te verkopen aan Newcastle United. Sindsdien ging het bergafwaarts met de spits, die werd geteisterd door blessures en vormdipjes. Ook pakte hij dit seizoen nog een domme rode kaart tegen Heracles Almelo.

Tegenover Tipsbladet laat de Feyenoord-aanvaller weten: “Ja, ik blijf. Daar ga ik vanuit. Ik heb een heel goed en stabiel jaar nodig. Je weet nooit wat er gaat gebeuren, maar ik richt me volledig op Feyenoord en het volgende seizoen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *