‘PSV en Feyenoord kunnen Vincent Janssen voor 8 miljoen ophalen’

Vincent Janssen mag deze zomer vertrekken bij Tottenham Hotspur en moet de club 8 miljoen euro gaan opleveren. PSV en Feyenoord zouden een optie voor hem kunnen zijn. Hij zou in beeld kunnen komen in het Philips Stadion als Luuk de Jong ervoor kiest om Eindhoven te verlaten.

Voor Feyenoord is het een stuk moeilijker om het genoemde bedrag zomaar eventjes op tafel te leggen, maar dat kan veranderen als iemand als Steven Berghuis besluit om De Kuip achter zich te laten. De buitenspeler kost immers ongeveer 12 miljoen euro. Ook clubs als het Spaanse Real Betis Sevilla en het Turkse Fenerbahçe worden overigens aan de toekomst van de centrumspits gelinkt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!