FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax en Feyenoord strijden met Barcelona om deze speler’

Zowel Ajax als Feyenoord zitten achter dezelfde speler aan. Het gaat om de 18-jarige Alhassan Yusuf. Dit weet het medium Score Nigeria vandaag te melden. Ook de Catalaanse grootmacht Barcelona aast op zijn handtekening dus de concurrentie is flink te noemen.

Yusuf is een middenvelder die onder contract staat bij het Zweedse IFK Goteborg. Het afgelopen seizoen brak hij door in de Allevskan, en pakte hij met zijn werkgever zelfs de nationale beker van Zweden.

De krant Aftonbladet riep Yusuf onlangs al uit tot ‘het grootste talent van de competitie’. Ook Watford, RC Genk, Genoa, RSC Anderlecht en Bayer Leverkusen zouden de Nigeriaan al op de korrel hebben. De spelmaker ligt nog tot medio 2020 vast in Göteborg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *