FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord afhankelijk van transfer Steven Berghuis’

Om budget te creeren moet Feyenoord deze zomer Steven Berghuis verkopen. Tonny Vilhena staat ook voor een vertrek uit Rotterdam maar hij zal niet de hoofdprijs gaan opleveren. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

“Vilhena heeft een bepaling in zijn contract dat hij niet echt de hoofdprijs kan opleveren. Bovendien heeft hij nog maar een jaar te gaan”, zegt de Voetbal International-verslaggever bij FOX Sports. “Dat schiet niet heel erg op. Jaap Stam heeft hem wel gebeld en gepoogd hem over te halen om nog een jaartje te blijven. Zodat hij straks in januari transfervrij kan tekenen, maar dat is niet gelukt.”

Volgens Krabbendam moet Feyenoord ‘wellicht zijn beste speler verkopen’ om transferbudget te creëren. “Dat zal dan Steven Berghuis zijn. Die heeft zelf ook aangegeven dat hij wel klaar is bij Feyenoord. Iedereen weet dat PSV al een tijdje belangstelling voor hem heeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *