FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt concurrentie van AS Roma om gewild target’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord gaat misgrijpen in de strijd om Leroy Fer. AS Roma heeft zich namelijk in de strijd gemengd. Hij is transfervrij op te pikken bij Swansea City. Dit weet het Italiaanse CalcioMercato te melden.

Roma zou in Fer de ideale opvolger van Daniele de Rossi zien. Bovendien vertrekt ook Steven N’Zonzi vermoedelijk bij de Giallorossi. Het genoemde medium schrijft over Fer: ‘Hij is een complete middenvelder, goed in zowel het vernietigen als het creëren van het spel, maar ook in het vinden van het juiste moment om het vijandelijke doelgebied in te duiken.’

‘De bijna 1.90 meter lange Fer heeft een geweldig schot en een sterke karakter. Het was dan ook geen toeval dat hij vaak de aanvoerder was van de teams waarin hij speelde, van Feyenoord tot FC Twente en van QPR tot Swansea.’ De Nederlander is al goed voor 123 wedstrijden in de Premier League.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *