FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft eerste zomeraanwinst binnen’

Het is erg stil bij Feyenoord op de transfermarkt maar toch hebben ze een belangrijke slag geslagen. Nicolai Jorgensen zal namelijk ook volgend jaar bij de Rotterdammers blijven spelen.

De Telegraaf schrijft vandaag: “Als Nicolai Jörgensen komend seizoen zijn niveau van kampioensjaar 2017 weet te evenaren, is hij zonder twijfel de belangrijkste ‘zomeraanwinst’ van de nieuwe Feyenoord-trainer Jaap Stam. De Deense spits zinspeelde de voorbije maanden op een vertrek uit Rotterdam-Zuid, leek helemaal klaar met Nederland en het door hem zo gehekelde kunstgras, maar wil zich na een teleurstellend seizoen met blessures en een vormdip revancheren in De Kuip.”

De krant vervolgt: “Om die reden zet Jörgensen na een korte vakantie zijn handtekening onder een nieuw contract, dat hem een extra jaar en tot 2022 in dienst van Feyenoord houdt. De 28-jarige spits geeft daarmee een belangrijk signaal af, in een periode waarin het nog volstrekt onduidelijk is wat voor selectie Stam tot zijn beschikking krijgt. Zo heeft PSV een oogje op Steven Berghuis, terwijl AZ vol inzet op de komst van Jordy Clasie. Met de gestopte Robin van Persie verliest Feyenoord bovendien zijn grote uitblinker van het vorige seizoen. Daartegenover staan vooralsnog geen inkomende transfers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *