FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan Tonny Vilhena verkopen aan een aantal zeer verrassende clubs’

Tonny Vilhena is bij Feyenoord in het bezit van een contract dat nog maar één jaar doorloopt. De Rotterdammers moeten hem dus verkopen willen ze nog iets voor hem vanger. Volgens de krant Bombardir zijn Spartak Moskou en Krasnodar voor hem in de markt.

Russische media stellen dat Vilhena een meerjarig contract kan ondertekenen voor een verdubbeling van zijn huidige jaarsalaris: zo’n anderhalf miljoen euro. Niet alleen vanuit Rusland is interesse getoond. Ook West Bromwich Albion heeft interesse, al speelt die club wel in het Engelse Championship.

Het is geen geheim dat Feyenoord en Vilhena aan een zomertransfer werken. De middenvelder heeft intern al aangegeven deze zomer de stap naar het buitenland te willen maken en vanwege zijn kortlopende contract zal de clubleiding aansturen op een zomerse verkoop.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *