FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord plant oefenpot tegen Franse tegenstander in

Feyenoord zal op 24 juli een oefenwedstrijd spelen in de Eigen Kuip tegen het Franse Angers. RTV Rijnmond schrijft: “In totaal komt het aantal oefenwedstrijden op het nieuwe seizoen op zeven. Komende maandag begint Feyenoord onder de nieuwe coach Jaap Stam.

Op zaterdag 29 juni is Putten de tegenstander. Daarna volgen alleen wedstrijden tegen profclubs. Op 6 juli is het aan de Krommedijk FC Dordrecht-Feyenoord.”

“Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk oefent Feyenoord tegen Darmstadt en Red Bull Salzburg. Daarna volgen in de Kuip nog de oefenduels tegen Panathinaikos (17 juli, Angers (24 juli) en Southampton (zondag 28 juli)”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *