FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij AZ voor Mats Seuntjes’

Feyenoord is geinteresseerd om Mats Seuntjes over te nemen van AZ. Dit weet journalist Brian Wijker van het Noordhollands Dagblad op Twitter te melden. Seuntjens heeft van Arne Slot, de nieuwe trainer in het AFAS Stadion, te horen gekregen dat hij overbodig is, evenals Björn Johnsen en Marko Vejinovic. Hij mag ongetwijfeld voor een zacht prijsje vertrekken en klaarblijkelijk wil Feyenoord dus toeslaan.

De Rotterdammers hebben Tonny Vilhena voor 9 miljoen euro verkocht aan het Russische FK Krasnodar, maar het is algemeen bekend dat de club niet beschikt over een goedgevulde oorlogskas. Feyenoord moet inventief zijn en probeert dat ook te doen. Leroy Fer moet de bovengenoemde Oranje-international vervangen, Alireza Jahanbakhsh van Brighton & Hove Albion is in beeld als tijdelijke versterking en ook de naam van Bram Nuytinck (Udinese) wordt genoemd.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *