‘Feyenoord maakt grote blunder op de transfermarkt’

Feyenoord moet na het missen van Tonny Vilhena en Jordy Clasie de transfermarkt op voor vervangers van deze twee middenvelders. Maar nu lijken ze mis te grijpen in de strijd om Jerdy Schouten.

De jonge controleur maakte erg veel indruk in het afgelopen seizoen en gaat daar nu de vruchten van plukken door een mooie transfer te maken. Zijn toekomst ligt vermoedelijk bij Bologna, aldus informatie van de Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio. De werkgever van oud-Ajacied Mitchell Dijks zou 2 miljoen euro betalen voor zijn aanwinst… maar had Feyenoord hem niet in moeten lijven?

We hebben het immers over een relatief goedkope speler mét de nodige groeipotentie, misschien wel een betere optie dan iemand anders die veelvuldig met de traditionele Eredivisie-topclub in verband gebracht wordt: Leroy Fer. Het leek een simpele optelsom voor Feyenoord om hem in te lijven, maar klaarblijkelijk was dat een misvatting.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!