FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Sven van Beek gaan verkopen’

Feyenoord gaat vermoedelijk nog een aantal spelers van de hand doen. Één van die spelers is Sven van Beek. Hij zou op de nominatie staan om verkocht te worden. Volgens diverse Turkse media zou zijn toekomst wel eens bij Fenerbahce kunnen liggen.

De voormalige werkgever van onder meer Robin van Persie en Dirk Kuyt zou in ieder geval een bod voorbereiden en als dat aantrekkelijk is, is het zeker niet uitgesloten dat men in Rotterdam het sein op groen zet.

In het afgelopen seizoen speelde Van Beek niet altijd even sterk en werd hij meermaals uitgekafferd door zijn eigen supporters. Zij zullen vermoedelijk niet rouwig zijn als Van Beek de deur uitloopt en de traditionele topclub enkele miljoenen euro’s incasseert. In dat geval is defensieve versterking wel een must, want met alleen Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin in zijn selectie voor het hart van de verdediging zal Jaap Stam het hoogstwaarschijnlijk niet gaan redden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *