FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV neemt standpunt in over Feyenoorder Steven Berghuis’

PSV-spits Luuk de Jong staat voor een overstap naar Sevilla. Zijn vervanger hebben de Eindhovenaren al in huis. Sam Lammers en Donyell Malen moeten gaan uitmaken wie zijn positie gaat overnemen. Daarnaast staat volgens het Eindhovens Dagblad ook Steven Berghuis van Feyenoord hoog op het lijstje.

“Steven Berghuis staat zeer hoog op het lijstje van de Eindhovense club als er nog meer verkopen (Lozano en Bergwijn) zullen plaatsvinden. Er zijn volgens bronnen rond de speler al gesprekken tussen Feyenoord en PSV gaande, maar op dit moment is het verschil tussen de verwachte vraag- en aanbodprijs nogal hoog.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *