FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord slaat megaslag op de transfermarkt’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord een megaslag heeft geslagen. Steven Berghuis zou namelijk op het punt staan om zijn contract te verlengen bij de Rotterdammers. Hierdoor lijkt een transfer naar PSV van de baan.

De afgelopen weken werd de interesse van de Eindhovenaren in Berghuis steeds concreter. Dat lijkt de laatste dagen wat afgezwakt. Zo is Bruma al voor veel geld gehaald en zijn Hirving Lozano en Steven Bergwijn (nog) niet verkocht. Feyenoord doet er alles aan om Berghuis te behouden en lijkt in die missie te slagen. Het huidige contract van de Apeldoorner loopt tot medio 2021. Volgens RTV Rijnmond wordt de verbintenis verbeterd en verlengd met een jaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *