FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft duidelijke boodschap voor Leroy Fer’

Leroy Fer traint momenteel mee met de selectie van Feyenoord om zijn conditie op peil te houden. Clubwatcher Martijn Krabbendam denkt dat de Rotterdammers een plannetje met hem hebben.

“Feyenoord neemt hem natuurlijk niet voor niks mee”, stelt de journalist van Voetbal International. “Ze nemen hem niet mee om tijd in hem te investeren en hem dan vervolgens naar een andere club te laten gaan. Natuurlijk is de intentie om met hem in zee te gaan, maar hij moet het nog wel laten zien.”

De Rotterdammers gaan daarentegen sowieso een middenvelder kwijtraken. “Ik denk niet dat Tapia gaat terugkeren bij Feyenoord, ik verwacht dat de club hem zal verkopen”, aldus Krabbendam. Naar verluidt heeft Feyenoord zelfs al een aanbieding van Cruz Azul uit Mexico geaccepteerd.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *