FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is niet helemaal eerlijk over Leroy Fer’

Leroy Fer houdt op dit moment zijn conditie op peil bij Feyenoord. Hij zou niet in beeld zijn als versterking maar volgens het Algemeen Dagblad is dit niet helemaal waar. Mocht hij namelijk goede prestaties afleveren dan zou er zomaar een contract voor hem inzitten.

De krant onthult: “Leroy Fer toonde zich deze zomer enthousiast over een terugkeer naar Feyenoord, trainer Jaap Stam was dat iets minder. Toch stond de 29-jarige middenvelder gisteren in Scheffau am Wilden Kaiser op het trainingsveld. De officiële lezing: Feyenoord geeft een voormalig kind van de club de kans om weer fit te worden. De realiteit: Feyenoord kijkt of de transfervrije Fer weer kan aanhaken, de speler zelf wil een contract afdwingen bij de club waar hij ooit begon.”

Zelf reageert Fer: “Wat ik wil? Dit is de club waar het allemaal is begonnen voor mij. Een terugkeer zou een optie kunnen zijn, maar ik ben nog niet fit, dus daarover speculeren is zinloos.” Hij heeft ook nog niet gesproken met de heren die het voor het zeggen hebben in De Kuip… “Er is echt nog niet over de toekomst gesproken. Fit worden is één. Natuurlijk is een contract tekenen het ideale scenario, maar het is gewoon nog niet aan de orde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *