FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil doelpuntenmachine van Manchester United overnemen’

Feyenoord heeft interesse om Mipo Odubeko in te lijven. Hij is een pas 16-jarige spits die aan de lopende band scoorde in de jeugdopleiding van Manchester United. De Engelse grootmacht wilde zijn contract gaan verlengen maar de speler zelf heeft andere plannen.

Odubeko werd gezien als één van de grootste talenten uit de academie van United. Logischerwijs wilde de Engelse topclub zijn verbintenis verlengen, maar de aanvaller denkt zich elders beter te kunnen ontwikkelen. Feyenoord mengt zich nu in de strijd om de doelpuntenmachine.

Vanuit het buitenland zijn ook Bayern München en Genoa in de race, waar Burnley en Newcastle United inzetten op een transfer binnen Engeland. Dat meldt The Daily Mail. Het is niet duidelijk welke club op dit moment de beste papieren heeft om Obubeko in te lijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *